SOLIDARITAT MID - MASNOU INTERDINAMIC

Vaya al Contenido

Menu Principal

SOLIDARITAT MID

Ens plau comunicar-vos que tal com vàrem fer l'any passat, a començament de Desembre d'enguany el Club ha fet entrega de material esportiu a l'ONG Camins Solidaris. Aquest material esportiu, composat per samarretes, pantalons, pilotes i d'altres estris, surt de tot el material usat que aneu retornant cada temporada i té com a destí final el poblat de Sare Bigi a Gàmbia que es on aquesta ONG està treballant en diversos projectes.

L'entrega del material esportiu la va fer el President del Club a la Cristina, representant de l'ONG. La Cristina va agrair l'entrega del material i va demanar que us transmetéssim a tots i totes vosaltres part de l'alegria que la recepció d'aquest material generarà en els nens i nenes del poblat.

Volem agrair la vostra col·laboració en la recuperació de tot d'aquest material usat que d'aquesta manera tindrà una segona vida.


Si voleu saber més cosses d'aquesta ONG i els seus projectes podeu visitar la seva pàgina web http://www.caminsolidaris.org/escuela-nursery-sare-bigi-brikama-gambia/

 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal