MISSIO - MASNOU INTERDINAMIC

Vaya al Contenido

Menu Principal

MISSIO

 

MISSIÓ
L' A.E. F.S. Masnou Interdinàmic impulsa l'esport i la socialització com un conjunt inseparable. L'ús de l'esport com vehicle per a l'educació de nens i nenes és la finalitat per la qual totes i cadascuna de les persones treballen. El Masnou Interdinàmic actua en el municipi del Masnou i té una projecció, actualment, autonòmica, representant-se com una entitat on caben totes les ideologies , ètnies i gèneres.  

VISIÓ
L' A.E. F.S. Masnou Interdinàmic pretén ser un referent autonòmic en el que concerneix a l'ús de l'esport per a fomentar la il•lusió , la humilitat i la igualtat entre totes les persones. Tots aquells i aquelles qui treballen i donen suport a l'entitat, senten satisfacció de portar a terme aquesta labor, sent els primers beneficiats els nens, nenes, adolescents i adults que formen el conjunt del Masnou Interdinámic.

VALORS SENSE ÀNIM DE LUCRE  
Cap de les persones que formen l'entitat reben cap benefici econòmic pel seu treball. El suport que tots ofereixen activa un engranatge el combustible del qual és l'afició, la il-lusió i les ganes de portar a terme una labor social, tant per part dels propis familiars dels jugadors i jugadores, com per persones que sense cap parentesc donen suport a l'entitat.

HUMILITAT
L'entitat neix d'un conjunt de nens que volen jugar al futbol sala. Això ha marcat tota la política de l'entitat. Les persones qui empenyen tot el conjunt creuen en aquesta política, fomentant, d'aquesta manera, que totes aquelles persones qui s'incorporen creen en això, alguna cosa, a priori, essencial.

TOLERÀNCIA
En l' A.E. F.S. Masnou Interdinàmic caben totes les ideologies, ètnies i gèneres, rebutjant tots aquells qui donin suport a la violència i la discriminació. El motiu de tot això radica en alguna cosa que destaca per tractar-se d'un denominador comú, l'esport.

IL-LUSIÓ
La base fonamental perquè tot el mecanisme segueixi endavant és la il-lusió. Cadascuna de les persones que integren i que han format part d'ella saben que sense aquest valor, difícilment es poden arribar a assoliments com els quals ja s'han aconseguit.


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal