ACTIVITATS - MASNOU INTERDINAMIC

Vaya al Contenido

Menu Principal

ACTIVITATS

DIADA DE GERMANOR
Dia en el qual totes les seccions i equips de l'entitat ens ajuntem en el polisportiu, i categoria per categoria juguem partits d'exhibició contra equips convidats. Acabant la festa amb un sopar.

TORNEO INTERDINÀMIC
Organitzat per a mostrar a tots els que vulguin, com som i que oferim a la societat que ens envolta. S'organitzen partits i activitats amb els nens i nenes del poble i entitats de la nostre comarca, desde la secció de benjamí fins senior.

DIADA SOLIDARIA DE FUTBOL SALA AMB DOWN CATALUNYA
Aquest any hem tingut la primera edició de la Diada solidària de futbol sala amb Down Catalunya. Un gran èxit que ens ànima a seguir amb aquestes accions de solidaritat.

DIADA SOLIDARIA RECOLLIDA D'ALIMENTS I JOGUINES
La nostra Entitat organitza la DIADA SOLIDARIA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS I JOGUINES, a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal. Tots els aliments i joguines és destinen a persones necessitades de la nostra localitat. Durant la jornada es celebrant partits amistosos entre les nostres seccions i equips convidats.

Tot el que es reculli es dona el mateix dia 3 quan s'acabi la diada, al mossèn Ignasi de la parròquia de Sant Pere i és ell el que s'encarrega de la distribució fent servir les llistes que l'hi son facilitades per al Departament de Serveis Socials. El dia 5 de Gener, en Sergi, coordinador de la parròquia juntament amb jugadors i jugadores del Club, portan personalment les joguines als nens i nenes.


Regreso al contenido | Regreso al menu principal